Splošni pogoji

Splošni pogoji in politika varovanja osebnih podatkov

Vse vsebine, objavljene na www.kamp.as-litija.si, so last tenis klub AS LITIJA. Brez dovoljenja tenis klub AS LITIJA se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. tenis klub AS LITIJA ni odgovoren za morebitne težave pri delovanju spletne strani. tenis klub AS LITIJA si pridržuje pravico do morebitnih napak in sprememb vsebin, objavljenih na www.kamp.as-litija.si.

Zahvaljujemo se vam za obisk spletne strani – www.kamp.as-litija.si. Varstvo vaših osebnih podatkov nam je zelo pomembno, zato vam skupaj s kvalitetnimi vsebinami o kampiranju in preživljanju prostega časa zagotavljamo tudi vašo pravico, da sami odločate o uporabi svojih podatkov. Ta politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih upravljavec zbira od uporabnikov.

Upravljavec zbirke osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je tenis klub AS Litija, Savska cesta 5, 1270 Litija – pooblaščena oseba v zvezi z varovanjem osebnih podatkov vam je dosegljiva na info@as-litija.si

Kot prejemnik oz. uporabnik dovolim upravljavcu zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov.

Kategorije osebnih podatkov

Pridobljeni podatki, ki jih hrani upravljavec zbirke osebnih podatkov:

ime in priimek otroka, 
starost vašega otroka,
Ime ime priimek starša / skrbnika,
telefonska številka starša / skrbnika,
e-poštni naslov starša / skrbnika,

Nameni obdelave osebnih podatkov

Upravljavec –  tenis klub AS Litija, Savska cesta 5, 1270 Litija bo podatke uporabljal le za naslednje namene:

  • za spletno prijavo na teniške počitnice.


Čas hrambe osebnih podatkov

Osebne podatke posameznika hranimo časovno neomejeno oz. do preklica privolitve za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke trajno izbrišemo. Podatki so shranjeni v email bazi  tenis klub AS Litija. 

Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec bo pridobljene podatke varoval v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov ter v skladu s svojimi notranjimi akti, sprejetimi na podlagi zakona. Zagotovil bo ustrezno organizacijsko in tehnično varovanje. Upravljavec pridobljenih podatkov v nobenem primeru ne bo posredoval ali razkril tretjim osebam. Tenis klub AS Litija izvaja ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varstvo osebnih podatkov.

Pravice uporabnikov

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) mora upravljavec osebnih podatkov porabniku na njegovo zahtevo:

  • Potrditi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne, in mu omogočiti vpogled v osebne podatke, ki se nanašajo nanj.
  • Posredovati izpis osebnih podatkov, ki se nanašajo nanj.
  • Dati možnost, da popravi ali dopolni svoje osebne podatke.
  • Dati možnost delnega ali celotnega izbrisa osebnih podatkov.
  • Dati možnost prenosa osebnih podatkov k drugemu ponudniku sorodnih storitev.
  • Dati možnost delnega ali celotnega umika privolitve za obdelavo osebnih podatkov.

Upravljavec bo vašo željo po preklicu upošteval in najkasneje v 15 dneh dosledno uredil preklic soglasja z nameni obdelave osebnih podatkov.

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu s strani upravljavca kakorkoli kršene pravice o varstvu njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornem organu (Informacijskem pooblaščencu v Republiki Sloveniji).

Izbris podatkov lahko zahtevate na email info@as-litija.si

Uporaba piškotkov

Kot uporabnik spletne strani www.kamp.as-litija.si se strinjate, da se vam v računalnik naložijo piškotki (ang. cookies) za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletne stani.

  •